THE X4.

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit.

BMW X4. PUUR RIJPLEZIER.

Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW X4 nog meer.

P90424739-highRes.jpg

P90424738-highRes.jpg

X4

ONTDEK DE BMW X4.

IMG_9276-HDR.jpg

DIGITALE SERVICES & ASSISTENTIESYSTEMEN.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW X4 nog meer.

gelaagdtemplategroottx4.png

BMW X4M. 510PK

De BMW X4 M Competition biedt het maximale rijplezier van een BMW X4 M model – met talrijke op de autosport geïnspireerde aandrijvings- en ondersteltechnologieën en een high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 375 kW (510 pk), een krachtig koppel van 650 Nm en een imposante acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 3,8 seconden.

BMW X4M & X4M COMPETITION.

Dynamische atleet met extravert design: de BMW X4 M laat zich graag zien. Het liefst van zijn sportieve kant. Met indrukwekkende prestaties die hun oorsprong vinden in talrijke uit de autosport overgenomen aandrijvings- en onderstelcomponenten. De sportieve vormgeving onderstreept visueel het dynamische potentieel van het X model. 

De specifieke designelementen van het optionele M Carbon exterieurpakket, zoals spiegelkappen, achterspoiler en diffusor in carbon, versterken de dynamische uitstraling nog eens.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 varieert tussen de 9,2 en 6,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 210 en 169 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemde Operational Lease tarieven zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.