QUICK FACTS OVER DE iX2.

EIGENWIJS EN ANDERS.

Het dak strekt zich in één vloeiende lijn uit tot aan de achterkant, waardoor het een slank, coupéachtig silhouet creëert en de kenmerkende verhoudingen van een BMW Sports Activity Coupe (SAC) benadrukt. Aan de achterkant vallen de brede wielkasten en krachtige schouders direct op. De horizontale lijnen van de achterlichten voegen een extra sportief tintje toe, samen met de opvallende Gurney-spoiler en de markante achterbumper.

TOEKOMST GERICHT.

Met de introductie van de nieuwe BMW iX2 versnelt de BMW zijn inzet voor elektrische mobiliteit. Gedurende de gehele levenscyclus van het model worden duurzame stappen ondernomen, variërend van grondstofbesparende productie tot de gebruiksfase en uiteindelijk recycling.

SPECIFICATIES.

Twee nauwkeurig samenwerkende elektromotoren, één op de vooras en één op de achteras, genereren een systeemvermogen van 230 kW (313 pk, tijdelijk piekvermogen) en een systeemkoppel van 494 Nm. Hierdoor accelereert de BMW iX2 xDrive30 in slechts 5,6 seconden van 0 naar 100 km/h, met een topsnelheid van 180 km/h. De hoogvoltage-accu heeft een indrukwekkende bruikbare capaciteit van 64,8 kWh. In combinatie met de zeer efficiënte aandrijving resulteert dit in een actieradius van 417 tot 449 kilometer (WLTP). Adaptieve regeneratie en de MAX RANGE functie dragen bij aan deze opmerkelijke actieradiuswaarden.

INTERIEUR HIGHLIGHTS.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE iX2.

  • De iX2 is vanaf 24 maart te zien in onze showroom.

  • De 100% elektrische BMW iX2 heeft een WLTP actieradius van 417 tot 449 km.

  • De reikwijdte van een elektrische auto wordt beïnvloed door diverse factoren, waaronder de manier van rijden, de gekozen route, de uitrusting van de auto, het weer en de laadstatus.

  • Momenteel bestaat er 1 variant van de iX2, namelijk de iX2 xDrive30.

  • De bagageruimte in de iX2 bestaat uit 525 liter. Met de achterbank neergeklapt is zelfs een maximum van 1.400 liter beschikbaar.

OOK MET VERBRANDINGSMOTOR.

Opzoek naar een benzine of diesel variant? Zoek dan niet verder dan de X2. 

ANTWOORD OP AL UW VRAGEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN?

Het overwegen van de overstap naar elektrisch rijden is een belangrijke beslissing. Voor al je vragen over opladen, actieradius, kostenbesparing, duurzaamheid en praktische vakantietips hebben we onze Electric Hub gecreëerd. Neem gerust een kijkje!