FOUR MEANS MORE.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs – De BMW 4 Serie Gran Coupé. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt. 

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 4 SERIE.

ONTDEK DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 4 Serie Gran Coupé in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_9276-HDR.jpg

INDRUKWEKKENDE DYNAMIEK.

Vanaf het allereerste moment toont de BMW 4 Serie Gran Coupé zijn ambities: zijn opwindende sportiviteit, zeer precieze handling en optimale rijcomfort bieden de bestuurder samen een opwindend sportieve rijervaring – met een perfecte wegligging – ook in bochten. In combinatie met de intelligente lichtgewicht constructie is het eindresultaat maximale rijdynamiek en wendbaarheid in de sportief elegante vierdeursauto.

4-gc-transparant groot.png
P90245284-highRes.jpg

P90245285-highRes.jpg

P90245283-highRes.jpg

P90245282-highRes.jpg

4

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Gran Coupé varieert tussen de 4,5 en 8,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 143 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.
 

*Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.