EEN KRACHTIG KARAKTER.

Duisternis is onweerstaanbaar: ze laat de horizon verdwijnen, maakt de wereld diffuus, en doet het besef van ruimte en tijd vervagen. Uiteindelijk wordt het licht en ontstaat pure schoonheid. Ook schoonheid is onweerstaanbaar.

In de nieuwe BMW M8 Cabrio is het buitengewone niet de uitzondering, maar de regel.

ONTDEK DE BMW M8 CABRIO.

IMG_8808-HDR.jpg

625 PK.

High-performance op zijn best – de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met een inhoud van 4,4 liter en 460 kW (625 pk) vermogen is de krachtigste van alle motoren in standaard productiemodellen van BMW. 750 Nm koppel, acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,3 seconden en van 0 naar 200 km/h in 11,1 seconden.

m8 cabrio groot.png
P90348802-highRes.jpg
P90348799-highRes.jpg
bmw-m8competition-convertible-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-07.jpg
bmw-m8competition-convertible-inspire-highlights-desktop-04.jpg

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M8 Cabrio varieert tussen de 10,8 en 10,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 246 en 246 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.