OKTOBER 2023.

Ontdek binnenkort als eerste het nieuwe 100% elektrische model van BMW: de nieuwe BMW i5. De meest succesvolle business sedan ter wereld treedt in zijn achtste generatie toe tot onze familie volledig elektrische modellen. Sportieve elegantie, comfort en premium connectiviteit van topklasse wachten op u.  

De wereldwijde introductie zal plaatsvinden in oktober 2023. De BMW i5 Touring zal in het voorjaar van 2024 verschijnen als eerste volledig elektrische model in het stationwagensegment.

TECHNISCH & MOTORISCH.

De verwachtingen zijn dat deze serie dezelfde uitbreiding heeft als de i4 en i7. Dit zou betekenen dat er een i5 eDrive40 markt komt met ongeveer 340 pk en een actieradius die kan oplopen tot wel 600 km. Naast het basis model heeft BMW bevestigd dat er ook een volledig M Performance-model op de markt komt. Namelijk de BMW i5 M50.

De volledig elektrische BMW i4 M50 heeft laten zien hoe BMW dynamische prestaties en elektrische mobiliteit tot in de perfectie combineert. Het was wereldwijd het best verkochte BMW M model van 2022. 

Concrete details ontbreken, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de i5 M50 dezelfde motor hebben als de BMW i4 M50, wat betekend dat deze variant 544pk heeft. In dat geval kan deze auto in 4 seconden van 0 naar 100 km/u worden gereden!

De prijs is van de BMW i5 zal later dit jaar bekend gemaakt worden samen met alle ontbrekende details. Heeft u interesse in de BMW i5 schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan up-to-date over deze nieuwe 5 serie.

pexels-haoshuang-lou-910310.jpg

BLIJF OP DE HOOGTE.

De nieuwe BMW i5: de meest succesvolle business sedan ter wereld treedt in zijn achtste generatie toe tot onze familie volledig elektrische modellen. Sportieve elegantie, comfort en premium connectiviteit van topklasse wachten op u. 

Blijf op de hoogte en beleef als eerste de eerste 100% elektrische BMW i5.

i5 gelaagd.png

DESIGN.

De nieuwe BMW i5 is al meermaals gespot tijdens het maken van een testrit. Op de foto’s van de gecamoufleerde BMW i5 is nog niet veel te zien. Wat wel is te zien is dat de klassieke 5 serie er in terug komt. Dat de auto nog helemaal gecamoufleerd is geeft aan dat hij nog in het begin stadium van ontwikkeling zit. Binnenkort meer!

VEEL GESTELDE VRAGEN BMW i5.

  • Over een paar maanden zal de achtste generatie van de BMW 5 Serie en daarmee ook de BMW i5 zijn debuut maken. De wereldwijde introductie zal plaatsvinden in oktober 2023.

  • De prijzen van de nieuwe BMW i5 zijn nog niet bekend.

  • De BMW i5 is te bestellen direct na de wereldwijde introductie.

  • De officiële cijfers zij nog niet onthuld door BMW. De verwachtingen zijn dat deze serie dezelfde uitbreiding heeft als de i4 en i7. Dit zou betekenen dat er een i5 eDrive40 markt komt met ongeveer 340 pk en een actieradius die kan oplopen tot wel 600 km.

  • De BMW i5 zal zowel als Sedan als Touring op de markt komen. De BMW i5 Touring zal in het voorjaar van 2024 verschijnen als eerste volledig elektrische model in het stationwagensegment.

  • De nieuwe BMW i5 wordt exclusief gebouwd in BMW Group Fabriek Dingolfing. De fabriek in Neder-Beieren is de grootste productielocatie van het bedrijf in Europa. 

DSC06288.JPG

DSC06291.JPG

DSC06293.JPG

i5

* Het getoonde model is niet leverbaar en dient als voorbeeld van de functies.

** Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.