ONTDEK DE BMW 3 SERIE.

DE 3 SERIE SEDAN.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet. Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

IMG_9447-HDR.jpg

VERNIEUWD UITERLIJK.

Elegant vormgegeven LED koplampen met omgekeerde L-vorm en gefocuste contouren benadrukken het dynamische design van de voorzijde. De grote, zeshoekige luchtinlaten maken samen met de markante BMW nierengrille met dubbele spijlen een zelfverzekerd statement.

Gelaagd media 3 sedan.png
P90549633-highRes.jpg

P90549632-highRes.jpg

P90549623-highRes.jpg

P90549622-highRes.jpg

3

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Sedan in onze handige Private Lease Calculator. 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 8,2 en 1,3 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 21,8 en 20,0 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 184 en 29 g/km en de elektrische actieradius tussen de 58 en 62 km. Data op basis van peildatum 1 juli 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemde Operational Lease tarieven zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt.

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.