THE 3 TOURING.

De sportieve kwaliteiten van de BMW 3 Serie Touring komen nog beter aan het licht door een nieuw ontworpen voor- en achterzijde. Alle uitvoeringen van de nieuwe BMW 3 Serie hebben standaard een 8-traps Steptronic transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een nieuw ontworpen transmissiehendel.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 3 SERIE.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Touring in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_9603-HDR.jpg

INNOVATIEVE FUNCTIONALITEIT.

Op vakantie met het gezin, een weekendje weg of boodschappen doen – de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in uw dagelijks leven. Want de talrijke innovatieve bergruimten en -vakken in het interieur en de bagageruimte bieden plaats aan alles wat u wilt meenemen.

Gelaagd media 3 touring.png
3 Serie17.jpg

3 Serie10.jpg

3 Serie19.jpg

3

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen de 1,4 en 8,8 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de [min] en [max] kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 31 en 197 g/km en de elektrische actieradius tussen de [min] en [max] km. Data op basis van peildatum 1 april 2022.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.