EXPRESSIEF, IMPONEREND & EXCLUSIEF.

De nieuwe BMW i7 baant volledig nieuwe wegen naar puur rijplezier, ongeëvenaard comfort voor lange reizen en een digitale belevingswereld van topklasse. Het volledig elektrische vlaggenschip past naadloos in de top van het BMW modelportfolio en laat zien hoe duurzaam een premium toplimousine kan zijn.

ONTDEK DE i7.

DUURZAAMHEID IN DE NIEUWE BMW i7.

  1. De in de hoogvoltage-accu van de nieuwe BMW i7 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw.
  2. Voor de elektromotor van de nieuwe BMW i7 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen.
  3. Gerecyclede materialen als het plastic garen Econyl in de vloerbedekking van de nieuwe BMW i7 besparen het gebruik van grondstoffen.
DI21_000048124.jpg
i7 61.jpg
i7 613.jpg
i7 612.jpg

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i7 varieert tussen de 26,1 - 18,5 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 578 en 624 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 november 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.