DE CONNECTED DRIVE APP.

BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent, die uw vaste reispatroon leert, de verkeerssituatie in overweging neemt en u helpt uw bestemmingen tijdig en zonder stress te bereiken. 

Het resultaat: u weet zelfs voordat u vertrekt wanneer u arriveert, u heeft op afstand toegang tot uw BMW, u kunt uw aankomsttijd naar vrienden en familie sturen, en u kan geoptimaliseerde navigatie gebruiken die u naar uw bestemming begeleid zelfs zonder dat u in uw voertuig zit, door gebruik te maken van een iPhone of Apple Watch.

P90231057_highRes_remote-3d-view-08-20.jpg

MIJN LEVEN.

Waarom compromissen sluiten als u onderweg bent? Geniet ook in uw BMW van de digitale lifestyle die u gewend bent. Met Apple CarPlay® heeft u tijdens het rijden toegang tot de belangrijkste functies van uw iPhone, en als u nog meer entertainment wilt, dan zorgt Connected Music met meer dan 30 miljoen songs van Deezer of Napster onderweg voor de beste muziek.

HOE MAAKT CONNECTED DRIVE MIJN LEVEN MAKKELIJKER?

MIJN BMW.

In uw BMW kunt u zich helemaal op het rijden concentreren, want voor de rest wordt gezorgd. Met de Digital Key op uw smartphone krijgt u heel eenvoudig toegang tot uw BMW, terwijl de Remote Software Upgrade “Over-The-Air” ervoor zorgt dat de software van uw BMW altijd up-to-date is en u niet steeds naar uw dealer hoeft. En mocht u onverhoopt betrokken raken bij een ongeval, dan zorgt de Emergency Call automatisch voor hulp en geeft belangrijke informatie over passagiers en auto door aan de hulpdiensten.

HOE MAAKT CONNECTED DRIVE MIJN BMW RIJKER?

MIJN REIS.

Elke rit is anders, en toch kunt u er altijd op vertrouwen dat u comfortabel en stipt op tijd uw bestemming bereikt. Met de Connected Navigation diensten zoals Real Time Traffic Information bent u altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en komt u sneller aan op uw bestemming. En dat zonder stress, want met de Parking Place Assistant vindt u heel eenvoudig een vrije parkeerplek.

HOE MAAKT CONNECTED DRIVE MIJN REIS COMFORTABELER?