FINANCIEREN BIJ BMW.

Bij BMW Financial Services kunt u kiezen voor de financieringsvorm Financial Lease om uw nieuwe of gebruikte BMW zakelijk te financieren. Met de vaste looptijd en rente van BMW Financial Lease kiest u voor zekerheid. 

De financieringsvorm Financial Lease geeft u de mogelijkheid om in vaste maandelijkse termijnen - bestaande uit een concurrerende rente en de aflossing - geheel op uw financiële en fiscale situatie af te stemmen.

FINANCIERING BEREKENEN.

Bereken hieronder in enkele stappen wat uw maandbedrag wordt, wat uw maximale leenbedrag is of hoeveel u kunt lenen. Desgewenst kunt u op basis van uw calculatie direct een persoonlijke offerte op maat aanvragen.

Bereken hier uw financiering

Sluiten

BMW FINANCIAL LEASE.

FINANCIEREN MET ZEKERHEID OF FLEXIBILITEIT?
 ZEKERHEID
BMW Financial Lease
EigenaarKlant, na betaling termijn
Soort BMWNieuw, BMW Premium Selection en gebruikt
LooptijdVast 12-60 maanden
RenteVast 
Aantal kilometersOnbeperkt
Tussentijds inlossenAlleen het gehele bedrag in één keer  (Hier zijn kosten aan verbonden
AanbetalingMogelijk
SlotsomMogelijk

BMW FINANCIAL LEASE.

Financiële dienstverlening zonder verrassingen. Dat is wat wij u bieden met BMW Financial Lease, onze zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. BMW Financial Lease is voor de zakelijke BMW rijders - zij die BTW kunnen verrekenen – interessant, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan, bent u eigenaar van de BMW. U kunt dan doorrijden of uw BMW inruilen voor een nieuwer model.

Alle voordelen van BMW Financial Lease op een rij:

✓ Aantrekkelijke, vaste maandbedragen.
✓ Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
✓ U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
✓ De BMW staat op uw bedrijfsbalans.
✓ De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
✓ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

Financieren nieuwe BMW: De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2023.

Financieren BMW occasion: De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco). Geldt enkel bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2023.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst van de berekening. De genoemde geldsom (Total Cost of Ownership) is geen maandelijks te betalen bedrag. Het is de som van alle kosten en alle mogelijke fiscale voordelen wanneer de auto 60 maanden gebruikt wordt, gedeeld door 60 maanden. Bij de berekening is uitgegaan van de wet- en regelgeving zoals geldend per 1 april 2020.

Wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen invloed hebben op de uitkomst van de berekening. De uitkomst van de berekening is tot stand gekomen door te rekenen met het maximaal te behalen fiscale voordeel. Er is hierbij geen rekening gehouden met het privé gebruik van de auto. Het hangt af van uw eigen bedrijfsvoering of u dat voordeel ook daadwerkelijk kunt genieten. Om dat te bepalen, raden wij aan u financieel adviseur te raadplegen.