BMW X3.

De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een expressie van pure aanwezigheid en vrijheid.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische verschijning en fascineert met een opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

bmw-x3-m-automobiles-onepager-gallery-x3-m-core-wallpaper-02.jpg

bmw-x3-m-automobiles-onepager-gallery-x3-m-core-wallpaper-04.jpg

bmw-x3-m-automobiles-onepager-gallery-x3-m-core-wallpaper-03.jpg

bmw-x3-m-automobiles-onepager-gallery-x3-m40i-m40d-wallpaper-04.jpg

X3

ONTDEK DE BMW X3.

IMG_8985-HDR.jpg

DE BMW X3 xDRIVE30e PLUG-IN HYBRIDE

Met de BMW X3 xDrive30e beleeft u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van dit innovatieve BMW hybride model en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en de praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

Gelaagd media X3.png

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW X3.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW X3 in onze handige Private Lease Calculator. Maak alvast de keuze tussen onze vestiging Uden of Helmond.

BMW X3M. 510PK.

Rijplezier vol adrenaline op ieder terrein: de BMW X3 M modellen zorgen alleen al met hun expressieve design voor een verhoogde hartslag. Maar vooral de combinatie van exclusiviteit en kracht creëert hun onafhankelijke en atletische karakter.

BMW X3 M & X3M COMPETITION.

De BMW X3 M Competition staat aan de top van de BMW X3 M Modellen. De high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor ontwikkelt een vermogen van 375 kW (510 pk) en een indrukwekkend koppel van 650 Nm. De krachtige aandrijving zorgt voor een imposante acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 3,8 seconden.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 9,3 en 2,0 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 28,8 en 25,7 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 163 en 45 g/km en de elektrische actieradius tussen de 45 en 50 km. Data op basis van peildatum 1 december 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemde Operational Lease tarieven zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt.

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.