KRACHTIG FEITEN.

ONDERSCHEIDENDE EXTRAVAGANTIE.

De BMW M3 Touring gaat tot het uiterste om de traditionele M-belofte van dynamische flair, wendbaarheid en precisie waar te maken, gecombineerd met onbeperkte dagelijkse bruikbaarheid en kilometers afleggend vermogen. Met de extreem krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, het intelligente vierwielaangedreven M xDrive-systeem en de M-specifieke ophanging is deze Touring vooral één ding: een echte BMW M3 met puur race-DNA.

HOGE PRESTATIES.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor kenmerkt zich door een superieure vermogensontplooiing en het opvallende karakteristieke M-motorgeluid. Twee mono-scroll turbocompressoren, directe High Precision Injection, volledig variabele klepregeling en variabele nokkenasregeling zorgen voor uitstekende prestaties. Het kenmerkende M-prestatieprofiel van de motor, gecombineerd met de verbeterde tractie van M xDrive, vertaalt zich in verbluffende acceleratietijden. De BMW M3 Touring doet er slechts 3,6 seconden over om van 0 naar 100 km/u te accelereren en in 12,9 seconden om vanuit rust de 200 km/u te bereiken.

bmw-m3-competition-touring-mg-05.jpg
bmw-m3-competition-touring-mg-03.jpg
bmw-m3-competition-touring-mg-02.jpg
bmw-m3-competition-touring-mg-04.jpg

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.