Video - Schadeherstel - BMW Service - frame at 0m4s

ANIMATIE.

ONZE KERNWAARDEN.

Autoschade is een verzamelnaam voor veel soorten schades. Vervelende schades zoals beschadigde velg of lak, krassen of deuken zijn maar een paar voorbeelden. Gelukkig kunt u bij Story Schadeherstel terecht voor al uw schades. We zijn erkend BMW en MINI reparateur en erkend Bovag schadehersteller. 

Story Schadeherstel is een gecertificeerd BMW en MINI reparateur en erkend Bovag schadehersteller. Wij hebben reparatie en herstel van BMW en MINI tot ons specialisme gemaakt, ongeacht het model, de uitvoering of het bouwjaar van uw voertuig. Hierbij onderscheiden we ons ten opzichte van de generieke schadehersteller; met gerichte kennis en ervaring bouwen we aan de hoogst mogelijke klanttevredenheid van iedere BMW en MINI rijder.

Reparaties aan mechanische onderdelen van uw BMW, zoals remvoeringen of -schijven, of aan elektronische onderdelen zoals uw navigatiesysteem vragen om een gespecialiseerde en ervaren BMW monteur. Wij beschikken over gedetailleerde knowhow en de uiterst moderne uitrusting om uw BMW weer in topconditie te brengen. Voor reparaties aan uw BMW worden uitsluitend Originele BMW Onderdelen gebruikt. Deze zijn optimaal afgestemd op uw BMW model en voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en functionaliteit. Perfectie die elke kilometer merkbaar is.

UW BMW IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN.

IMG_7998.jpg
IMG_4395.jpg
IMG_4387.jpg

HEEFT U VRAGEN OVER SCHADE?

 Wij streven ernaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden