DE NIEUWE NORM. VERRE VAN NORMAAL.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de combinatie van een hoogwaardige premium ambiance en de modernste technologieën ervoor dat het ruime interieur op alle vijf zitplaatsen het hoogste comfort biedt. Ontdek uw favoriete plek op wielen - de BMW iX.

FEITEN OVER DE NIEUWE BMW iX.

4W3A9107.jpg
4W3A9089.jpg
4W3A9000.jpg
4W3A9060.jpg

HET EXTERIEURDESIGN VAN DE NIEUWE BMW iX.

Het gezicht van een nieuwe generatie. Voor het designconcept van de BMW iX was het ons doel om de volgende stap te zetten en een volledig nieuwe designtaal te ontwikkelen – expressief, maar niet over de top. Intelligent, maar niet ingewikkeld. Kort gezegd: een design dat vanaf de eerste blik een nieuwe vertolking van onze slogan ‘BMW maakt rijden geweldig’ symboliseert. Het resultaat is een toekomstgerichte SAV met een iconische, monolithische vorm, karakteristieke details en intelligente Shy Tech: de nieuwe BMW iX.

MIJN FAVORIETE PLEK.

In een symbiose van hightech en ontspanning ontstaat een riante comfortzone. Laat u inspireren door het interieur van de BMW iX. Zijn hoogwaardige minimalisme en innovatieve Shy Tech kenmerken zorgen in combinatie met het glazen panoramadak voor een uniek gevoel van ruimte, dat reizen tot een volledig nieuwe beleving maakt. Met een heldere vormtaal, hoogwaardige materialen en de modernste technologie wordt dit interieur absoluut uw favoriete plek.

INNOVATIEVE AANDRIJVING.

De BMW eDrive technologie van de vijfde generatie omvat behalve twee elektromotoren ook de hoogvoltage-accu, de vermogenselektronica en de laadtechnologie van de BMW iX. De beide krachtige elektromotoren geven de BMW iX samen met de elektrische vierwielaandrijving een zeer efficiënt krachtpotentieel: meer dan 500 pk en een geruisloze acceleratie van 0 naar 100 km/h in minder dan vijf seconden plaatsen de BMW iX op sportautoniveau.  

P90407443_highRes.jpg

P90407445_highRes.jpg

P90407447_highRes.jpg

P90407468_highRes.jpg

P90407469_highRes.jpg

P90407457_highRes.jpg

iX

ZAKELIJK RIJDEN OP Z’N BEST.

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur.

U rijdt tijdelijk al een BMW iX voor € 1.019 per maand.

*Op basis van 60 maanden/ 10 000 km per jaar. 

cq5dam.resized.img.1185.large.time1604592591522.jpg

THE FIRST-EVER BMW iX.

*  Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX varieert tussen de 21,4 en 19,4 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 404 en 567 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.