Inloopavond voor automonteurs bij Story 's-Hertogenbosch.

Werk jij graag in een moderne werkplaats? Vind jij het een uitdaging om de auto van onze klanten in topconditie te houden? Volg jij de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom dinsdag 19 april naar de Inloopavond voor monteurs en neem een kijkje achter de schermen bij Story 's-Hertogenbosch. Je maakt deze avond kennis met ons en onze werkplaats, waar wij aan de hand van een rondleiding en demonstraties laten zien hoe het werken als automonteur voor BMW en MINI er bij ons uitziet.

Bij Story 's-Hertogenbosch zorg jij er samen met je collega's voor dat klanten met veel plezier rijden in een door ons geleverde BMW of MINI. Door je vertrouwd te maken met innovatieve technologie, jouw vaardigheden uit te breiden en trainingen en cursussen te volgen via de BMW en MINI Training Academy zorgen wij ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Meld je geheel vrijblijvend aan via onderstaande button! Mocht je 19 april niet kunnen of geef je de voorkeur aan een individuele afspraak, geef dit dan aan in de opmerkingen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Datum: Dinsdag 19 april

Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur

Locatie: Story 's-Hertogenbosch

Aanmeldformulier inloopavond