RUIKT U HET OOK? DE WINTER ZIT IN DE LUCHT.

En hoe de winter er ook uit gaat zien, natuurlijk wilt u zorgeloos kunnen genieten van het rijplezier van uw BMW. Speciaal voor u hebben we daarom de BMW Wintercheck ontwikkeld. Tijdens een uitgebreide controle wordt uw BMW door onze Experts gecheckt op 20 belangrijke punten. Zo zorgen we ervoor dat u weer helemaal winterklaar bent. Om de winter goed te beginnen kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Daarbij krijgt u van ons een exclusief geschenk: een BMW Natural Air Starter Kit. Zo is ook de lucht in uw auto altijd heerlijk fris. 

GRIP OP ELK TERREIN. 15% VOORDEEL OP WINTERWIELSETS.

Zodra de temperatuur onder de 7° komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Maar met de juiste banden is er geen vuiltje aan de lucht. Bij BMW heeft u de keus uit een groot assortiment BMW Winterwielsets, met de exclusieve BMW Stermarkering. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid. Bovendien ontvangt u nu tijdelijk 15% voordeel op alle BMW Winterwielsets.

A0314382.jpeg

finedata_A0241479_v2.jpg

A0314466.jpeg

A0314391.jpeg

A0314412.jpeg

A0314427.jpeg

A0314426.jpeg

MET BAKKEN UIT DE LUCHT. 25% VOORDEEL OP RUITENWISSERBLADEN.

In plaats van pakken sneeuw bestaan de Nederlandse winters vaker uit bakken regen. Dus mogen goede ruitenwisserbladen niet ontbreken bij het winterklaar maken van uw BMW. Bij een BMW Wintercheck ontvangt u daarom nu 25% voordeel op nieuwe BMW ruitenwisserbladen.

WINTER WANNAHAVES. 15% VOORDEEL OP DAKBOXEN EN DAKDRAGERS.

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires zit u altijd goed. Ook voor extra bagageruimte, want de BMW dakdragers en dakboxen zijn nu met 15% voordeel verkrijgbaar bij BMW. En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere winterbenodigdheden, zoals sneeuwkettingen en vloermatten. Bij BMW is het voordeel deze winter niet van de lucht.

De wintercheck-actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2021. De overige voordeelacties zijn geldig tot 28-02-2022.