BORN ELECTRIC.

De afgelopen tien jaar zijn we baanbrekend geweest op het gebied van elektrisch rijden – en ook in de toekomst blijven wij het voortouw nemen voor positieve verandering. Daarvoor willen wij de dialoog met u aangaan. We willen samen verandering omarmen. Want wij geloven in de eindeloze mogelijkheden om de toekomst vorm te geven en we geloven dat er vele redenen zijn om de volgende stap te nemen. Laten we dat samen doen. Laten we van ons toekomstbeeld realiteit maken. Laten we zorgen voor verandering. Welcome to the future.

STAP SNEL IN.

Wilt u dit jaar nog in de veel gevraagde nieuwe elektrische BMW iX rijden? Dat kan! Wees er snel bij, want u heeft nu de mogelijkheid om een keuze te maken uit onze direct leverbare voorraadmodellen.

De BMW iX is leverbaar vanaf 84.998.

ELEKTRISCHE EUFORIE.

ix62.jpg
ix604.jpg
ix605.jpg
ix602.jpg

OP ALLE ROUTES IN ZIJN ELEMENT.

Bij een korte rit door de stad of een lange reis – de nieuwe BMW iX overtuigt met een voor zijn klasse zeer laag stroomverbruik van minder dan 22 kWh/100 km, wat in combinatie met de hoge accucapaciteit van meer dan 100 kWh een actieradius van maximaal 617 kilometer (WLTP), mogelijk maakt – geheel zonder lokale emissie. Bovendien kan de accu bij een snellaadstation in 35 minuten van 10 tot 80% opgeladen worden – met een laadcapaciteit van maximaal 200 kW is dat dus ideaal voor lange afstanden. 

Wanneer u het laden bij een snellaadstation combineert met een korte koffiepauze, laadt u in slechts tien minuten meer dan 150 kilometer aan actieradius bij. Alles wat daarvoor nodig is, krijgt u bij uw BMW meegeleverd – van BMW Charging. Dat zorgt voor elektrisch rijplezier: flexibele betrouwbaarheid die de nieuwe BMW iX absoluut geschikt maakt voor lange ritten en in uw dagelijks leven past.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.