ONTDEK ONZE PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Elektrische mobiliteit heeft de toekomst, dat lezen we overal. De aandacht gaat vaak uit naar volledig elektrische voertuigen, niet in de laatste plaats omdat deze modellen in de afgelopen jaren extra werden beloond met een aantrekkelijk bijtellingstarief. Echter, óók de vraag naar hybride modellen groeit in hoog tempo op de Nederlandse automarkt. 

Een Plug-in Hybride is ideaal voor wie maximale flexibiliteit wenst: enerzijds elektrische aandrijving voor de dagelijkse ritten, voordelig en duurzaam woon-werkverkeer. Anderzijds bieden de Plug-in Hybride modellen maximale actieradius en flexibiliteit voor de lange afstand, bijvoorbeeld voor gezinsuitjes in het weekend.

 

Doordat een hybride aangedreven voertuig een veel lagere uitstoot genereert, wordt dit product met een veel aantrekkelijkere BPM belast, wat resulteert in een lagere aanschafprijs. Opladen levert anno 2021 ook zo haar voordelen op: bestuurders van een Plug-in Hybride mogen veelal vooraan parkeren op parkeerplaatsen voor elektrische auto’s.

Met de komst van de nieuwe BMW 320e en BMW 520e wordt dit jaar de nieuwe norm gesteld op het gebied van maximale flexibiliteit i.c.m. zeer aantrekkelijke vanaf prijzen. Lees meer over de 320e en 520e op deze pagina.

BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

Zodra de BMW 3 Serie de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Met een puur elektrische actieradius van 54 - 61 km staat de BMW 3 Serie plug-in hybride voor toekomstgerichte mobiliteit. De zeer efficiënte eDrive technologie en de BMW EfficientDynamics technologieën zorgen voor meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

U rijdt al een BMW 320e vanaf €52.000,-

BMW 5 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

Toonbeeld van sportiviteit en duurzaamheid. De BMW 5 Serie Plug-in Hybride overtuigt met een combinatie van een krachtige benzinemotor en een elektromotor. Met een puur elektrische actieradius van 53 - 60 km staat de BMW 5 Serie plug-in hybride voor toekomstgerichte mobiliteit. De BMW 5 Serie overtuigt met zijn sportieve en moderne design. Uitrustingen als het BMW Laserlight aan de voorzijde, de trapeziumvormige uitlaateindstukken en de LED achterlichten accentueren het dynamische en vooruitstrevende karakter van de auto. 

U rijdt al een BMW 520e vanaf €64.000,-
IMG_0482.jpg
IMG_0464.jpg
IMG_0474.jpg
IMG_0481.jpg

KOPLOPER IN DUURZAAMHEID.

Duurzaamheid is véél meer dan een stekker in een laadpaal steken. Het is je verantwoordelijkheid nemen voor mens en milieu: van grondstof tot en met recycling. Geen kinderarbeid, wel CO2-neutrale fabrieken; geen onnodig grondstoffen delven, wel circulaire fabricage. 

Geen aanpassingen aan bestaande auto’s, wel ontwikkelen en toepassen van nieuwe technieken en modellen. En bovenal: geen concessies doen aan de ultieme rijervaring, wel zorgen dat u duurzaam en comfortabel rijdt! 

Duurzaamheid zit in ons DNA. BMW is al jaren koploper duurzaamheid autobranche.

THUIS OPLADEN.

Met BMW Charging is opladen thuis eenvoudiger en comfortabeler dan ooit tevoren. Er zijn verschillende producten en services beschikbaar waarmee u uw elektrische of Plug-in Hybride BMW thuis kunt opladen met tot 22 kW*. *De huidige elektrische BMW modellen zijn geschikt voor 3-fase laden met tot 11 kW. 

OPENBAAR OPLADEN.

U wilt uw elektrische of Plug-in Hybride BMW onderweg opladen? Met BMW Charging heeft u toegang tot een steeds verder uitbreidend netwerk van openbare laadstations in binnensteden, op parkeerplaatsen en langs belangrijke verkeersroutes.

OP HET WERK OPLADEN.

Als u uw elektrische of Plug-in Hybride BMW voor het woon-werkverkeer gebruikt, heeft BMW Charging ook laadmogelijkheden voor de plaats waar u werkt: gebruik heel eenvoudig het steeds groeiende netwerk van openbare laadpunten of gebruik de laadstations van uw werkgever.