STAP SNEL IN.

Of u nu een zakelijke financiering via Financial Lease overweegt of de voorkeur geeft aan een privéfinanciering via Private Finance, deze speciale actie biedt u de kans om te profiteren van een tijdelijk rentepercentage van slechts 3,99%*. Dit betekent dat u aanzienlijk kunt besparen op uw maandelijkse uitgaven. Met deze voordelige rentevoet wordt het financieren van uw droomauto betaalbaarder dan ooit tevoren. Aarzel niet langer en ontdek hoe u kunt genieten van deze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

*Dit actietarief geldt alleen in combinatie met een Top Cover Verzekering, waarop u nu ook nog eens 10% korting ontvangt.

DE VOORDELEN.

pexels-pixabay-258109.jpg

BMW UIT VOORAAD.

Dit actietarief is geldig op onze actuele voorraad. Bekijk ons uitgebreide aanbod nieuwe BMW 1 & 2 Serie modellen op voorraad en vind uw droom BMW. 

Kortom, profiteer nu van deze aantrekkelijke actie van en stap binnenkort achter het stuur van uw nieuwe BMW!

Bekijk de voorraad
12serie.png

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 36.922,00

Contante betaling (aanbetaling): € 9.200,00

Totale kredietbedrag: € 27.722,00

Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48

Jaarlijkse kostenpercentage: 3,99%

Termijnbedrag: € 399,00

Totale door u te betalen bedrag: € 30.855,22

Vaste debetrentevoet: 3,99%

 

De getoonde bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en betreft een niet-doorlopend krediet. De looptijd is zelf te bepalen met een maximum van 60 maanden. Het rentetarief geldt voor de gehele looptijd. BMW Financial Services Nederland B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 16036186 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12043616.

Tegelijk met de laatste betaling dient de slottermijn te worden voldaan. De rente van 3,99% is alleen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe BMW i uit voorraad en is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering.  Alle bedragen zijn indicatief, incl. btw en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services.

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.