DUURZAAM GEBOREN.

Het gaat gebeuren. U gaat elektrisch rijden, nu of in de toekomst. Wanneer bepaalt u zelf. Maar hoe duurzaam is elektrisch rijden nu echt? 

De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. 100% elektrisch, 0% uitstoot en gebouwd met 100% windenergie, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Met stoelbekleding voor 34% gemaakt van oude PET-flessen. En in de genen 100% rijplezier. De BMW i3 is een geweldig verhaal om in te rijden.

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Private Lease is interessant als u geen onverwachte autokosten wilt en u de BMW alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. 

U kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. U blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

01 - U stelt uw BMW volledig zelf samen

02 - Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken

03 - 0% fiscale bijtelling

04 - U rijdt in een gloednieuwe BMW

05 - Geen grote eenmalige investering

06 - Alle autozaken worden voor u geregeld

07 - Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt

08 - Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

BMWi3-ericvanvuuren-12.jpg
BMWi3-ericvanvuuren-35.jpg
BMWi3-ericvanvuuren-29.jpg
BMWi3-ericvanvuuren-7.jpg
* Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.