THE 1 AND ONLY.

De BMW 1 Serie is jong, cool en urban. Compacte proporties, een vloeiende daklijn en opvallende, dynamische lijnen beloven al bij de eerste aanblik wendbaarheid en rijplezier. Het interieur is modern en zorgvuldig ingedeeld. Het biedt de inzittenden meer ruimte dan ooit tevoren.

Wekt begeerte op: de BMW 1 Serie is gearriveerd en trekt direct alle aandacht. Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambiance die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Terwijl innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd uw bestemming veilig en in alle comfort bereikt.

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Private Lease is interessant als u geen onverwachte autokosten wilt en u de BMW alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. 

U kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. U blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

01 - U stelt uw BMW volledig zelf samen

02 - Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken

03 - 0% fiscale bijtelling

04 - U rijdt in een gloednieuwe BMW

05 - Geen grote eenmalige investering

06 - Alle autozaken worden voor u geregeld

07 - Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt

08 - Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

4W3A9554.jpeg
4W3A9559.jpg
4W3A9506.jpg
4W3A9545.jpg
* Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.